Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Bicicletele Cicloteque hibernează iarna aceasta la Otto

scris de Cicloteque pe 30-01-2012 în Reţeaua Cicloteque etichetat cu , , , , , , , , , ,

Otto Curier este noua locaţie în care bicicletele de la centrele de închiriere Cicloteque îşi fac somnul de frumuseţe pentru sezonul biciclist 2012, care va reîncepe din primăvară.

Otto este prima companie de curierat din România care oferă livrare până în ora 12:00 pentru corespondenţă şi ne-a pus la dispoziţie unul din depozitele sale generoase din Bucureşti. Spaţiul disponibil al lui Otto din capitală este de 2000 de metri pătraţi, iar alte 41 de locaţii aşteaptă să fie ocupate de tot felul de obiecte somnoroase în ţară. Pentru mai mult spaţiu şi corespondenţă rapidă, găseşti detaliile complete pe www.ottocurier.ro.

Odată cu regăsirea spaţiului, bicicletele s-au adăpostit şi visează liniştite acum la locurile înverzite din parc şi promenadele urbane pe care le vor face alături de bucureşteni începând cu sezonul cald. Anul trecut s-a pedalat binişor, iar numărul bucureştenilor care au urcat pe biciclete a crescut considerabil.

Din dormitorul lui Otto vă salutăm şi vă aşteptăm din nou pe www.cicloteque.ro şi în Reţeaua Cicloteque ca să ne închiriaţi!

Semnat – noi, bicicletele.