Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Concurs de artă experimentală pe biciclete

scris de Cicloteque pe 08-06-2012 în Bike Culture etichetat cu , , , , , , , , , , ,

foto: Andrei ButucCooperativa de Antropologie Teatrală pregătește festivalul Bucureștiul ca Teatru, care va avea loc între 28-30 iunie, în mai multe locații din oraş. În cadrul acestor evenimente va fi inaugurat teatrul pe biciclete ByCircle.

Evenimentele publice vor consta într-o paradă a urbanităţii teatralizate: păpuşi cinetice uriaşe montate pe biciclete, instalaţii experimentale, instrumente fanteziste, toate puse în funcţiune de culori şi bună-dispoziţie, într-un spectacol mobil utilizând cât mai divers bicicleta.

ByCircle te invită să participi la pregatirea celor necesare acestui spectacol mobil şi interactiv pe biciclete. Toţi cei care se pricep la aplicarea păpușilor și decorațiilor pe biciclete şi actori sunt invitaţi sa participe la atelierele: “Biciclete teatrale, scenografie urbana si street performance” la Incubator107, conform programului:

  • Sambata, 9 iunie, orele 14-18
  • Duminica, 10 iunie, orele 14-18
  • Sambata, 16 iunie, orele 13-15, urmate de o parada prezentata in cadrul Street Delivery
  • Duminica, 17 iunie, participare la Street Delivery
  • Sambata, 30 iunie ne intalnim in parcul Pitar Mos (Pitar Mos-Dionisie Lupu-Jules Michelet) si parcurgem un traseu ofertant care ne va incanta reciproc pana in Piata Sf. Anton (zona Hanul lui Manuc).

Pentru a participa la concursul de arta experimentala pe biciclete trimite un email pana data de 23 iunie cu descrierea proiectului tau la adresa [email protected].

:: documentarea şi surse de inspiraţie găseşti aici.

:: via incubator107.com