Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Şi bicicletele hibernează!

scris de Cicloteque pe 13-12-2011 în Biciclişti, Bike Culture etichetat cu , , , , , ,

Pe timp de iarnă, bicicliştii tânjesc după o plimbare pe două roţi. Nici măcar nu mai sunt deranjaţi de şoferii care îşi parchează cu nonşalanţă maşinile între dungile galbene de pe trotuar, care le delimitează spaţiul.

Există două categorii de biciclişti: cei care sunt dispuşi să iasă din rutină şi să sfideze frigul de afară şi cei care închid sezonul glorios şi îşi depozitează bicicletele pe timp de iarnă.

Dacă faci parte din prima categorie, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să sfidezi condiţiile meteo şi să pedalezi cu plăcere:

  • Protejează-ţi pielea împotriva frigului: chiar dacă nu bate vântul, viteza şi expunerea directă la aerul rece afectează pielea care nu este hidratată corespunzător.
  • Alege un echipament adecvat: îmbracă-te conform principiului „straturilor de ceapă”, cu primul strat direct pe piele, cu rolul de a absorbi transpiraţia, iar celălalt strat cu rol de protecţie împotriva vîntului. Căciula şi mănuşile sunt indispensabile.
  • Consumă multe lichide, chiar dacă nu îţi este sete şi respiră pe nas, menţinând un ritm care să îţi permită acest lucru.

Dacă faci parte din a doua categorie, avem şi pentru tine un sfat, pornind de la premiza că balconul, scara blocului sau sufrageria nu sunt este cele mai indicate locuri în care îţi poţi depozita bicicleta pe timp de iarnă. Îţi propunem o soluţie viabilă: apelează la serviciile unui mini-depozit cu autoservire!

Euroministorage este primul mini-depozit cu autoservire din România, locul în care poți depozita lucruri de care nu ai nevoie imediat. Plata se face sub forma unei chirii lunare, variind în funcție de mărimea boxei. Ai acces nelimitat la boxa Euroministorage și poţi oricînd schimba obiectele depozitate, asta dacă te răzgândeşti şi treci în categoria bicicliştilor de iarnă!

Avantajele unui mini-depozit cu autoservire sunt următoarele: protecţia permanentă a obiectelor depozitate, ventilaţia şi aerisirea spaţiului, posibilitatea de a schimba obiectele depozitate, accesul nelimitat la boxă şi un avantaj premium pentru biciclişti: pot fi depozitate mai multe biciclete în aceeaşi boxă!