Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Reparata mâine-i gata!

scris de Cicloteque pe 02-03-2011 în Biciclete, Reţeaua Cicloteque, Unde pedalăm etichetat cu , , , , , , , , ,

Chiar dacă primăvara a sosit mai mult în calendar, ştiţi bine că o să răsară iarăşi soarele şi pe străduţele noastre; care, cu bune şi rele, ne vor purta pedalele şi week-end-urile şi plimbările urbane mai departe, în sezonul 2011…

Cu gânduri bune, colegii tehnici de la Cicloteque s-au dus să arunce o privire, o atenţie şi o revizie în bârlogul bicicletelor din Reţea, la EuroMiniStorage.

Tare s-au mai bucurat bicicletele să vadă picior de om după o iarnă aşa lungă, în care-au hibernat nestingherite. Dar şi oamenii noştri s-au bucurat să le găsească la căldurică, fără fir de praf şi parcă mai odihnite şi gata să ruleze iarăşi pe străzi şi prin parcuri:)

Şi, ca să nu uite de ce s-au dus de fapt, au început cu drag şi spor revizia şi reparaţiile de rigoare şi de primăvară-devreme, în spaţiul încăpător:

Ca după un exerciţiu bun de fitness, revizia continuă cu o viteză de antrenament de 10 biciclete pe zi (bravo băieţii!), aşa că vom fi gata de sezon la timp şi treaba o să meargă ca pe roate, să vedeţi!

Cu infuzia asta de optimism, combinată cu mişcare alternativă de chei franceze, vă urăm să ne vizitaţi când se-arată soarele de sezon, cel mai probabil în aprilie. Şi până atunci, clar că o să vă mai ţinem la curent cu viaţa interioară (chiar spirituală) a bicicletelor din spaţiile de depozitare EuroMiniStorage!

Mulţumim de atenţie şi s-auzim numai de bine.