Cicloteque

“Cicloteque 2010″ a fost ales proiectul lunii decembrie pe Responsabilitatesociala.ro

scris de Cicloteque pe 25-03-2011 în Bike Culture, Comunitate, Concurs, Reţeaua Cicloteque etichetat cu , , , , , , , , , , ,

Cicloteque 2010 a fost ales proiectul lunii decembrie pe prestigiosul portal autohton de CSR Responsabilitatesociala.ro.

Mulţumim mult de tot celor care au răspuns invitaţiei la vot şi ne susţin zi de zi în demersul de a pune capitala pe două roţi, pentru un stil de viaţă sănătos!

Reţeaua Cicloteque, susţinută de UniCredit Ţiriac Bank, este cel mai bun proiect de CSR în luna decembrie 2010, cu 77% din cele 507 de voturi valide.

Şi mai mult decât statisticile ne bucură climatul bike-friendly şi nota optimistă asupra deplasării alternative pe două roţi, în care a început acest an. Amintim aici şi feed-back-ul pozitiv de la Bilanţul Responsabilităţii Sociale în mediul online.

După aproape 3 ani de la lansarea centrului Cicloteque, avem o comunitate puternică (online şi offline) de biciclişti şi simpatizanţi ai mersului pe două roţi în capitală, trei centre interconectate în Reţea (de care ne ocupăm cu drag şi cu care ne mândrim) şi planuri măreţe de viitor. Viitorul pe două roţi, evident;)

Ţineţi pedalele aproape!