Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

La vot, nu la-ntins frâna!

scris de Cicloteque pe 21-02-2011 în Advocacy, Biciclete, Biciclişti, Comunitate, Concurs, Reţeaua Cicloteque etichetat cu , , , , , , , ,

Dragi biciclişti, Cicloteque are nevoie ne sprijinul vostru electoral pe portalul responsabilitatesociala.ro, unde a fost nominalizat pentru proiectul lunii decembrie.

Dincolo de faptul că ne e tare drag şi vrem să auzim lucruri frumoase despre dânsul:), votul încurajează implicarea companiilor şi responsabilizarea socială faţă de iubitorii de biciclete şi mişcare civilizată pe două roţi, din ţară şi din capitală.

Cicloteque este primul centru de bike-sharing din România. În 2010, reţeaua de centre Cicloteque din Bucureşti a înregistrat aproape 12.000 de utilizatori în sistem, a închiriat 20.000 de biciclete şi a susţinut numeroase evenimente cicliste, pentru a încuraja mersul pe bicicletă.

:: votează Cicloteque pe responsabilitatesociala.ro

PS. dacă votezi acum, poţi câştiga prin tragere la sorţi o carte de Joel Makower, “Strategies for the Green Economy: Opportunities and Challenges in the New World of Business”. Detalii tot pe responsabilitatesociala.ro.

Hai la vot!