Cu Canyon la Cicloteque pedalezi pe muzică

Comunicat de presă
Bucuresti, 15 iulie

Brandul de accesorii IT Canyon susţine iniţiativa dinamică a celor de la Cicloteque, oferindu-le mp3 playere şi căşti utilizatorilor care închiriaza biciclete din centrele Cicloteque.

Canyon promovează un stil de viaţă activ, iar Cicloteque funcţionează tocmai cu acest scop. Deplasarea cu bicicleta în Bucureşti reprezintă deja o metodă energică şi prietenoasă cu mediul de a petrece timpul liber.

Centrele din care puteti închiria biciclete dotate cu mp3 playere şi căşti Canyon sunt situate în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), Parcul Drumul Taberei (fost Moghioroş) şi Parcul Titan (intrarea din Bd. Liviu Rebreanu).

Muzica de pe mp3 playere va fi furnizată de către Radio 21.

Bicicletele pot fi închiriate la tarifele standard şi returnate în oricare dintre cele 3 centre. Programul este de luni până duminică, între orele 08.00 – 22.00.

:: urmăriţi Canyon pe Facebook şi site pentru mai multe informaţii.

Despre Canyon

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg. Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud. Ultimele ediţii speciale lansate sunt Rising Sun şi Stripes.

Despre Cicloteque

Este o retea de bike-sharing cu cinci centre de inchiriere de biciclete in Bucuresti: la Facultatea de Drept, in parcurile Herastrau, Tineretului, Titan si Drumul Taberei. Noutatea serviciului Cicloteque o reprezinta posibilitatea inchirierii bicicletei dintr-un centru si returnarea in alt centru.
In 2010, Cicloteque a pus la dispozitia doritorilor 300 de biciclete si echipamentele de protectie (antifurt, casca de protectie, manusi, genunchiere etc.) necesare deplasarii in siguranta. Inchirierea si rezervarea bicicletelor s-a putut face si online prin intermediul noului sistem de inregistrare a utilizatorilor pe site-ul www.cicloteque.ro. Tarifele de inchiriere a bicicletelor au fost foarte prietenoase: 2 lei pe ora, 10 lei pe zi sau 20 lei pentru doua zile, iar studentii, pensionarii si somerii au beneficiat de tarife speciale, reduse la jumatate.
11.970 de utilizatori s-au inscris in 2010 in sistemul Cicloteque, beneficiind de avantajele oferite de acesta, iar bicicletele au fost inchiriate de peste 20.000 de ori. Cele 300 de biciclete au fost inchiriate pentru un total de 35.000 de ore, ceea ce la o medie de 10 km parcursi pe ora reprezinta o economie de 52,5 tone de CO2 emise in atmosfera.

***
Persoană de contact:
Sorina Dăescu Topceanu
0728 300 564
sorina[at]bortunolteanu.ro