Concurs

Cicloteque Oradea

Concurs cu declarații de dragoste pentru biciclete

scris de Cicloteque Oradea pe 13-07-2012 în Concursuri etichetat cu

Cicloteque ORADEA și UniCredit Țiriac Bank te invită la concursul cu declarații de dragoste pentru biciclete și te premiază cu un abonament la centrele de închirieri de biciclete din Oradea în valoare de 50 de lei!

Pentru că dragostea pentru mersul pe bicicletă nu cunoaște limite, ceea ce aveți de făcut pentru a câștiga premiul este foarte simplu: trebuie să dați Like la pagina de Facebook Cicloteque și sa postați pe Wall un text, video sau fotografie care să exprime cel mai bine sentimentul vostru de iubire pentru pedalat.

Așadar, dacă sunteți din Oradea sau aveți prieteni, familie, colegi cărora le place să pedaleze acolo, în orașul de pe Criș, CICLOTEQUE ORADEA pune la bătaie abonamentul în valoare de 50 de lei celui mai îndragostit de biciclete dintre voi.

Cea mai frumoasă, originală și ‘mișcătoare’ declarație primește premiul. Orădeni, hai la concurs și pedalat prin oraș! Așteptăm declarațiile voastre până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Programul Cicloteque ORADEA este iniţiat de Asociaţia MaiMultVerde, cu sprijinul Oradea Shopping City (OSC) şi UniCredit Ţiriac Bank, care propun orădenilor o soluţie directă de transport alternativ pentru a reduce emisiile cauzate de traficul rutier.

:: via UniCredit Țiriac Bank Facebook

 

Cicloteque Oradea

Dragi biciclişti orădeni, pregătim concursuri cu premii minunate pentru voi!

scris de Cicloteque Oradea pe 12-06-2012 în Concursuri etichetat cu

Urmăreşte categoria concurs de pe această pagină, vezi ce fel de concursuri îţi propune Reţeaua Cicloteque Oradea şi înscrie-te la ele ca să câştigi premii biciclete şi multe altele. Fii pe fază şi îţi vom face nenumărate surprize!