Cicloteque

Green Dental a redat zâmbetul a peste 100 de biciclişti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

scris de Cicloteque pe 11-10-2013 în Biciclişti etichetat cu

green dental bikersÎn perioada aprilie – septembrie, peste 100 de bicicliști din Bucureşti au participat la programul “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” organizat de prima clinică dentară eco din România, Green Dental. ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS este un program de responsabilitate socială care promovează controalele periodice la medicul stomatolog, al căror beneficiu major este eliminarea riscului dezvoltării de afecţiuni dentare care necesită tratamente costisitoare şi de durată.

Campania s-a desfăşurat în şase ediţii, în ultima sâmbătă a fiecărei luni şi s-a adresat bicicliştilor, susţinători recunoscuţi ai programelor ecologice. Astfel, programul a încurajat atât reducerea poluării generate de traficul rutier prin mersul pe bicicletă cât şi prezentarea în mod regulat la cabinetul dentar pentru prevenirea problemelor dentare.

“ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” este un proiect inedit, iniţiat în premieră în România, prin care ne dorim să contribuim la formarea unor comunităţi de oameni responsabili atât în ceea ce priveşte sănătatea lor, cât şi faţă de mediul înconjurător. De asemenea, acest proiect face parte din seria de măsuri ecologice pe care le-am implementat în vederea obţinerii certificării eco”, a declarat Oana Taban, Managing Partner Green Dental.

“Cu ocazia programului ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS am fost pentru prima dată în Bucureşti discriminat pozitiv că biciclist, şi nu negativ, aşa cum sunt obişnuit. A fost prima oară când faptul că sunt biciclist mi-a adus şi alte avantaje pe lângă clasicul avantaj de a mă strecura rapid printre maşini. Ar fi excepţional ca bicicliştii să fie tot mai des discriminaţi într-un sens pozitiv”, a menţionat Ariel Constantinof, dispecer la Tribul, prima companie de curierat rapid pe bicicletă din Bucureşti şi pacient Green Dental.

“Apreciez iniţiativa clinicii Green Dental de a încuraja bucureştenii să folosească mijloacele de transport alternativ şi consider că ar trebui să existe mai multe campanii de acest fel. Cred că aş mai fi amânat vizita la medicul dentist cu încă trei ani dacă nu aş fi aflat de campanie”, a afirmat Florin Lupu, pacient Green Dental.