Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Green Dental ține la zâmbetul bicicliștilor

scris de Cicloteque pe 29-08-2013 în Biciclişti etichetat cu

greendental eco weekendNu-i așa că te simți mai bine dacă ți se oferă reduceri la anumite servicii când mergi cu bicicleta? La zâmbetul frumos al bicicliștilor s-a gândit clinica Green Dental când a început campania Eco Smile Weekend 4 Bikers. Proiectul promovează prevenirea problemelor dentare prin menţinerea unei igiene orale corecte.

Campania se adresează tuturor bicicliştilor din Bucuresti şi se desfăşoară în perioada aprilie – septembrie 2013, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, între orele 09:00 şi 15:00. Grăbiți-vă să vă înscrieți pentru 31 august! Înscrierea în campanie se face pe pagina de Facebook a clinicii Green Dental, printr-o aplicaţie dedicată.  

Ultima sâmbătă cu reduceri din acest sezon va fi 28 septembrie.

Toţi cei care vor veni cu bicicleta la clinică în datele stabilite vor beneficia de pachetul “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” care include: consultaţie gratuită, şedinţă de profilaxie la doar 50 de lei, 50% reducere la albire dentară şi 50% reducere pentru obturaţii (plombe).

Green Dental este prima şi singura clinică de medicină dentară din România care a adoptat conceptul stomatologiei verzi.

Campania este acum la a doua ediție și deja mulți bicicliști sunt familiarizați cu acest program.

Pentru mai multe detalii privind campania, accesaţi website-ul clinicii.