Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Dăruiește o biță și Cicloteque îți oferă un abonament VIP în 2013!

scris de Cicloteque pe 14-12-2012 în Biciclete, Concurs, Reţeaua Cicloteque etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrei să pedalezi gratuit multe ore pe bicicletele de la centrul de închirieri Cicloteque anul viitor? Premiem cu un abonament VIP în valoare de 100 de lei un biciclist sau o biciclistă dintre cei care aleg să doneze în cadrul inițiativei Oferă în dar o Biță fonduri care sunt folosite pentru cumpărarea bicicletelor copiilor diagnosticați cu autism.

Oricine face o donație în valoare de 50 de lei poate câștiga abonamentul Cicloteque de 100 de lei sau marele premiuo bicicletă desenată de artistul Dan Perjovschi și făurită de cei de Bița Color.

Cu abonamentul VIP Cicloteque poți pedala în voie prin oraș 20 de ore (sau 40 de ore dacă ești student sau pensionar) și poți returna bicicleta la oricare dintre stațiile din Rețeaua Cicloteque ( în București și Oradea).

Câștigă-ți libertatea de mișcare și ofer-o și copiilor care au atâta nevoie de ea cu o donație caritabilă pe oferaobita.wordpress.com.

—–> AFLĂ AICI CUM POȚI DONA

Pe 20 decembrie 2012 vom anunța câștigătorul abonamentului VIP Cicloteque în cadrul unui eveniment special organizat de Bița Color în spațiul Carol 53 din capitală, cât și pe pagina de Facebook Cicloteque.

Oferă ca să poți fi răsplătit. Intră în concurs!