Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Eleganţa urcă pe două roţi la Skirt Bike

scris de Cicloteque pe 18-05-2011 în Bike Culture, Comunitate etichetat cu , , , , , , ,

Velobello anunţă a doua ediţie SkirtBike, promenada ciclistă adresată femeilor şi feminităţii în capitală, duminică, 29 mai, de la 15.30 în Piaţa Revoluţiei.

La fel ca anul trecut, ţinutele chic vor fi la vedere pe două roţi şi vor demonstra încă o dată că mersul cu bicicleta se potriveşte de minune cu eleganţa şi frumuseţea.

Veţi descoperi o altă faţă a bicicletei şi biciclistelor în peisajul urban bucureştean, peisaj atât de familiar în capitalele europene care au adoptat bicicleta ca stil de viaţă.

Traseul velobellelor merge duminică pe ruta: Piaţa Revoluţiei – Bd. Magheru – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor -Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Ateneu – C.A.Rosetti – Grădina Verona(Cărtureşti).

Deplasarea se va face pe stradă sau pe trotuar, în funcţie de ghidajul echipajului de Poliţie însoţitor.

La finalul plimbării biciclistice, gazdele de la Grădina Verona vor oferi limonadă tuturor participantelor. Ca şi la prima ediţie SkirtBike, fotografi profesionişti vor suprinde cele mai chic bicicliste, care vor fi premiate.

SkirtBike se adresează tinerelor active, optimiste, intereste de partea frumoasă a vieţii, atente la tendinţe, interesate de un stil de viaţă sănătos şi modern.

O femeie pe bicicleta atrage atentia asupra ei, este admirată şi va promova mai bine decât orice reclamă că mersul pe bicicletă înfrumuseţează, aduce bucurie şi libertate celui care pedalează. În plus, este benefic pentru starea de bine a oraşului ce pentru o oră va fi ca şi Copenhaga, unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu.

Ca susţinători ai mersului cu bicicleta, ne bucură existenţa SkirtBike în Bucureşti şi le urăm organizatorilor promenade cât mai chic şi îndelungate. Le dedicăm fotografia din dreapta, făcută chiar în Copenhaga, într-o zi obişnuită şi friguroasă în traficul din suburbii.

Spor la cochetat şi pedalat:)