Noutăţi Cicloteque

Cicloteque

Biciclete Cicloteque te aşteaptă în Parcul Herăstrău!

scris de Cicloteque pe 06-05-2011 în Biciclete, Prin oraş, Reţeaua Cicloteque, Unde pedalăm etichetat cu , , , , , , , ,

Hai la plimbare în Parcul Herăstrău cu o bicicletă închiriată din Reţeaua Cicloteque, ca să te bucuri de mişcare la iarbă verde!

Centrul Cicloteque din Parcul Herăstrău, pe Bd. Aviatorilor, intrarea Charles de Gaulle, a treia alee,  deschide din nou porţile şi sezonul de biciclit în unul din cele mai iubite parcuri ale bucureştenilor.

Găseşti bicicletele gata de plimbare de luni până duminică, între orele 10:00 – 22 :00. Obţii reduceri şi variante avantajoase de închiriere cu ”plata din contul Cicloteque”, iar pentru închirieri ocazionale poţi încerca varianta ”Închiriere Test”.

Pentru mai multe detalii şi alegerea variantei potrivite de închiriere a bicicletei, vizitează secţiunea Tarife! Află de ce e avantajos să ai mereu contul încărcat şi cum poţi accesa tarifele standard şi reduse.

Bicicletele pot fi închiriate şi restituite, după plimbare, în oricare din cele 3 centre din Reţeaua Cicloteque: Bd. Mihail Kogalniceanu Nr. 36-46, la Facultatea de Drept, Parcul Tineretului, Intrarea Şincai şi Parcul Herăstrău.

Vă aşteptăm cu drag la o plimbare pe două roţi în Parcul Herăstrău!